Гергана Димитрова е новият мениджър Корпоративни комуникации в Kaufland България.

...
Гергана Димитрова е новият мениджър Корпоративни комуникации в Kaufland България.
Коментари Харесай

Нов мениджър Корпоративни комуникации на Kaufland България

Гергана Димитрова е новият управител " Корпоративни връзки " в Kaufland България. На тази позиция тя ще дава отговор за стратегическото ръководство на обществените връзки, за политиката за корпоративна обществена отговорност, както и за развиването на вътрешните връзки на компанията.

Гергана Димитрова има дълготраен опит в екипа на Kaufland България, като е заемала позиции в разнообразни дирекции на компанията. Има принос за реализацията на редица планове в областта на административното ръководство, образование и развиване на екипа и работодателска марка. Преди да се причисли към екипа на Kaufland e работила в областта на обслужването на клиенти в разнообразни компании, измежду които Rubbertec и HP.

Новият управител " Корпоративни връзки " на Kaufland България е бакалавър по " Немска лингвистика " от Софийския университет " Св. Климент Охридски ". Има магистърска степен по " Стопанско ръководство " от същия университет. Владее немски и британски език.

Кауфланд България ЕООД енд Ко КД е на българския пазар от 2006 година Веригата има 60 хипермаркета в 34 града в страната.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР