ГЕРБ започна национално събрание на партията. На него избират заместник-председатели

...
ГЕРБ започна национално събрание на партията. На него избират заместник-председатели
Коментари Харесай

Гледайте НА ЖИВО националното събрание на ГЕРБ

ГЕРБ стартира национално заседание на партията. На него избират заместник-председатели на партията и нови членове на изпълнителната и контролната комисии, оповестяват от партията.

На делегатите ще бъдат препоръчани за гласоподаване и промени в Устава на Политическа партия ГЕРБ. Поради епидемиологичната конюнктура в страната, събитието е напълно онлайн.

„ Уважаеми господин Борисов, уважаеми зам.-председатели на Политическа партия ГЕРБ, членове на изпълнителната и контролната комисия, уважаеми регионални координатори, общински ръководители, общински съветници, ръководители на общински препоръки, кметове на общини, кметове на региони, г-жо комисар, уважаеми евродепутати, уважаеми делегати и посетители, поздравявам ви с добре пристигнали на първото онлайн Национално заседание на Политическа партия ГЕРБ. Честит празник на светите братя Кирил и Методий”, сподели първоначално Организационният секретар на ГЕРБ Цветомир Паунов.

" Днешното Национално събрани на Политическа партия ГЕРБ е свикано на съображение решение на Изпълнителната комисия номер 38 от 8 април 2021 година и е оповестено в минимум един народен всекидневник, според Устава на партията. Националното заседание се състои от делегати на общинските организации по процедура и квота, която е избрана с решение на Изпълнителната комисия. В Националното заседание по право вземат участие общинските ръководители, регионалните координатори, народните представители и членовете на Екологичен потенциал, които са членове на ГЕРБ и са определени с листата на ГЕРБ, кметове на общини, ръководители на общински препоръки, членове на Политическа партия ГЕРБ, членовете на Изпълнителната и Контролната комисия “, напомни Паунов.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР