ГЕРБ влезе в тази кампания малко смутено заради скандалите, и

...
ГЕРБ влезе в тази кампания малко смутено заради скандалите, и
Коментари Харесай

Николов: ГЕРБ влезе смутено в кампанията, но вече е в кондиция

ГЕРБ влезе в тази акция малко сепнато поради свадите, и не съумя да влезе в кондиция в първите дни. Но последователно, като една от огромните партии и с извънредно добра представителност в районите, последователно механизмът за активизиране на партията в последната седмица, на последната права преди вота, е в добра кондиция. Така проучва обстановката зам.-председателят на партията и кмет на Бургас Димитър Николов в предаването " Беновска пита " по Канал 3.

Той изясни, че министър председателят Бойко Борисов не е обяснил какво има поради, когато предизвести, че чака в четвъртък или петък нов комплот от вида на Костинброд против ГЕРБ. Самият Николов също няма догатки защо може да става дума. Според него до края ГЕРБ ще продължи да води положителна акция, само че единственото терзание идва за изборната интензивност поради поредицата почивни дни.

  " Един наш сътрудник сподели, че на тези избори на ГЕРБ ще е доста по-лесно, тъй като ще би трябвало единствено да демонстрира, а не е нужно да изяснява. Виждате по какъв начин се развиват районите, по какъв начин се отварят нови мощности, интензивности в страната всяка седмица. За да дойдат вложители от чужбина те са създали доста мощен маркетингов разбор къде идват, какви са политиците, каква е ситуацията. Тоест това, което прави държавното управление и страната се отразява директно на настроението на вложителите ", акцентира бургаският кмет.

За идните локални избори през есента Димитър Николов съобщи за възможната си поредна кандидатура за поста: " Нека да мине евровота, резултатите ще станат ясни бързо и тогава ще можем да чертаем по-сериозни проекти във времето. Дълбоките проекти не постоянно са били правилните в България. Важното е в каква кондиция е страната - в кондиция, постоянна ".

 Николов дефинира интензивността на водача на ГЕРБ и министър председател Бойко Борисов като естественото му положение. " Според мен Борисов не е по-различен, аз от дълго време го познавам - той е деятелен и това е естественото му положение. Той би се чувствал неконфортно, в случай че би трябвало да стои и да се занимава с по-битови тематики, или съвещания в Министерски съвет, или вадене на горещи картофи от жаравата ", разясни бургаският кмет.

За прошката, която Бойко Борисов заръча да бъде поискана от гласоподавателите и симпатизантите на ГЕРБ, той сподели: " Според мен другият акцент е по-голям - Борисов и управлението на ГЕРБ желаят амнистия от нашите гласоподаватели и симпатизанти. Това е огромният смисъл. Справедливостта е реалност - нямаше обиден човек, който да не понесе отговорността си. Дали гласоподавателите са дали прошка и по какъв начин ще реагират те - занапред ще забележим ", съобщи Димитър Николов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР