ГЕРБ смени областния си координатор във Видин, съобщиха от партията

...
ГЕРБ смени областния си координатор във Видин, съобщиха от партията
Коментари Харесай

ГЕРБ изрита велможата Владо Тошев от шефското място във Видин

ГЕРБ смени регионалния си координатор във Видин, оповестиха от партията на ръководещите.
От през днешния ден функционалностите поема Александър Матеев, който наследява на поста депутата в 4 следващи мандата Владимир Тошев. Промяната беше оповестена на конференция, в която взе участие административния секретар на партията Цветомир Паунов.
„ Колегите одобриха единомислещо решението на Изпълнителната комисия, регионален координатор на ГЕРБ за област Видин да бъде одобрен господин Александър Матеев, който още през цялото време е в партия ГЕРБ, и който дружно с всички останали сътрудници от общинските структури и господин Тошев, който остава част от регионалното управление и продължава да работи в екип с всички останали сътрудници, да поеме функционалностите на регионален координатор “, сподели Паунов.
Той опроверга слуховете в крайдунавския град, че промяната се постанова поради трусовете в локалната организация и отдръпването на много членове от последните месеци. Според него няма „ никакъв - нито политически, нито личностен, нито партиен проблем или претекст за тази смяна на регионалния координатор ".
Тошев се отдръпна от поста, като загатна, че ще даде път на младите.
"Искам да благодаря в този миг на управлението на Политическа партия ГЕРБ в лицето на Изпълнителната комисия, персонално на господин Борисов като ръководител на партията и на господин Паунов, като административен секретар на партията, за цялостното подпомагане, изключителната отговорност и схващане към видинска област и към Северозапада. Фактите са доста. Последната среща, която беше тази седмица с премиера, е в продължение на работата и в неговото увещание, че автомагистралата от Видин до Ботевград, ще бъде приключена в границите на 2 години ", увери Тошев.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР