ГЕРБ ще следят изкъсо работата на правителството и контролът ще

...
ГЕРБ ще следят изкъсо работата на правителството и контролът ще
Коментари Харесай

Теменужка Петкова разкри как ГЕРБ ще контролират кабинета

ГЕРБ ще наблюдават изкъсо работата на държавното управление и контролът ще бъде " всеобщ ", разгласи в изявление за Българска национална телевизия депутатът от ГЕРБ-СДС Теменужка Петкова.

Напомни, че ГЕРБ и " Демократична България " са упорствали това държавно управление да е формирано единствено от специалисти, само че от " Продължаваме промяната " са решили да има и политическо посланичество. Петкова уточни, че единственият представител на ГЕРБ в кабинета е Мария Габриел.
-->
" Решението от през вчерашния ден е единственото допустимо и вярно решение. Затова гласувах уверено, че би трябвало да има постоянно държавно управление в България. Това че поддържаме държавното управление, не значи, че няма да следим извънредно прецизно какво се случва в границите на този кабинет, по какъв начин се ръководи. И при най-малката индикация за неверна посока, повярвайте ми, ще реагираме незабавно ", сподели тя.

Петкова разяснява и поддръжката на Делян Пеевски и Мустафа Карадайъ за кабинета " Денков-Габриел ", като акцентира, че е значимо да се сформира конституционно болшинство.

" Що се отнася до конституционното болшинство, това е несъмнено доста значима стъпка към това да решим съществени проблеми в страната, а точно - проблеми, свързани с правосъдната система. Решението на тези проблеми минава през смяна в Конституцията. За тази смяна в Конституцията е нужна избрана поддръжка. Тя би трябвало да бъде търсена в границите на всички парламентарно показани сили. И няма нищо нелогично в това да се търси поддръжката и от Движение за права и свободи ", разяснява тя.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР