ГЕРБ-СДС ще предложи Георги Георгиев за нов председател на Столичния

...
ГЕРБ-СДС ще предложи Георги Георгиев за нов председател на Столичния
Коментари Харесай

ГЕРБ-СДС издигат нов председател на СОС

ГЕРБ-СДС ще предложи Георги Георгиев за нов ръководител на Столичния общински съвет (COC), заяви Българска телеграфна агенция като се базира на свои източници в градския парламент. В момента Георгиев е председател на непрекъснатата комисия по бюджет и финанси към Столичния общински съвет. 

Досегашният ръководител на СОС Елен Герджиков през вчерашния ден ненадейно подаде оставки като общински консултант от групата на ГЕРБ-СДС в СОС и като ръководител на съвета. А повода стана ясна през днешния ден. " Направи го по мое предпочитание, тъй като не се оправя с работата и оставя общински съветници да си вършат кариера на гърба на ГЕРБ ", съобщи на среща с деятели в Пловдив някогашният министър председател и водач на ГЕРБ Бойко Борисов. Той засяга съответно и рецензия от " Спаси София ", че столичният градски превоз е пред банкрут поради неприятно ръководство на града. " Милиарди са вложени в София, а когато съперниците ни подлагат на критика, те мълчат и не се пазят ", уточни Борисов.

Докладът за избор на нов ръководител на Столичния общински съвет ще е първа точка на идното му съвещание  утре. Вносители  са зам.-председателите на СОС Иво Петров, Милка Христова, Борислав Иванов и Борислав Игнатов.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР