ГЕРБ саботират плана за възстановяване и устойчивост. Около това мнение

...
ГЕРБ саботират плана за възстановяване и устойчивост. Около това мнение
Коментари Харесай

Мая Манолова: ГЕРБ саботира Плана за възстановяване и устойчивост

ГЕРБ саботират проекта за възобновяване и резистентност. Около това мнение се сплотиха Мария Капон и Мая Манолова от обединението " Изправи се! Мутри вън " пред публицисти в коридорите на Народното събрание.

Според Мария Капон това, което вършат държавното управление и Томислав Дончев с проекта за възобновяване и развиване, е бойкот . Ние желаеме да забележим кои са желаните корекции в проекта, само че това, което те създават сега, се назовава бойкот - българските жители и народ да нямат достъп до тези средства, безапелационна бе Капон.

Според Манолова Томислав Дончев си фантазира, че санкционира новоизбраните обединения в Народното събрание или вероятно бъдещо ново държавно управление. " Не, той организира наказателна акция против българския народ като саботира Плана за възобновяване и резистентност и ние няма да го позволим . Българският парламент е най-високата институция и решението на Народното събрание е наложително за държавното управление , без значение дали е в оставка ", посочи Манолова.
 Манолова вади мръсните ризи и вика Борисов в Народното събрание
Манолова вади мръсните ризи и вика Борисов в Народното събрание

ГЕРБ да си вземат калинките, настояха от " Изправи се! Мутри вън!

За това тя настоя за чуване на премиера за Плана за възобновяване и резистентност още на следващия ден. Манолова настоя да чуе и за отговорностите по проекта за възобновяване и резистентност от държавното управление и той бъде импортиран в период в европейските институции.

Още идната седмица в Народното събрание да има огромно разискване на проекта, в което да се включат работодатели, синдикати, браншови организации, Националното съдружие на общините за областите, наранени от приемането на проекта, оферират от " Изправи се! Мутри вън ".

Тя настоя за гласност за разгласяването на третия вид за проект за възобновяване и резистентност. Не е редно въпросът за даване на 20 милиарда лева да бъде загадка , да бъде забулено в тайнственост и да отлежават досиетата в нечии чекмеджета. " Изправи се мутри вън " са поръчител за това, че парите ще стигнат до всяко българско домакинство и компания, настоя Манолова.

По думите й пропуснатите браншове туризъм и превоз ще бъдат включени и вместо пари за стиропор и за раздута администрация, ще има пари за нововъведения , които да стигнат до компаниите, които да дадат опция за тяхното съоръжение.

За това в коя пленарна зала ще бъде изслушан министър председателят Бойко Борисов - решението ще се вземе през днешния ден. " Изправи се! Мутри вън! " желаят съвещанията да се организират в остарялата постройка на Народното събрание, който е с надпис " Съединението прави силата ".

Манолова даде да се разбере, че всички диалози, които водят и ще води обединението, ще бъдат обществени, пред очите на хора. В подмолни секрети и непублични диалози няма да водим, увери тя.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР