ГЕРБ са организирали кръчмарска свада по време на заседанието на

...
ГЕРБ са организирали кръчмарска свада по време на заседанието на
Коментари Харесай

Христо Иванов: ГЕРБ организираха кръчмарска свада, за да заглушат факти

ГЕРБ са организирали " кръчмарска кавга " по време на съвещанието на комисията по проверка на ръководството на Бойко Борисов, пред която, че е бил изнудван от близки до премиера в оставка. Това съобщи съпредседателят на „ Демократична България “ Христо Иванов.

Илчовски съобщи още, че знае коя е " Мата Хари ", дамата, снимала спалнята на Борисов. Според него това е " плеймейтка ", която работела като момиче на повикване. Докато даваше пояснения пред комисията, в залата нахлуха няколко депутати от ГЕРБ и прекъснаха чуването му. По думите на Иванов казаното от Илчовски до момента не е било тествано от нито една институция.

" В момента, в който тази фактология още веднъж се появи на повърхността, ГЕРБ проведоха кръчмарска кавга, с цел да запушат опцията тази фактология да се изнесе. Искам да попитам по кое време най-накрая българската прокуратура ще обясни коя е личността на Мата Хари. Този въпрос не е въпрос на интимни връзки, този въпрос на кой е очевидецът, който може да удостовери дефинитивно съществуването в премиерската спалня на суми, които не могат да бъдат обяснени в неговата декларация ", съобщи Иванов.

В петък следобяд се чака Илчовски още веднъж да дава пояснения пред комисията. При предходното си чуване той съобщи, че предприемачи управляват земеделското министерство и организацията по храните и вземат решение коя стока да бъде импортирана у нас и коя не. Той уточни като един от тях притежателят на компания „ Градус “ Иван Ангелов. В отговор Ангелов съобщи, че ще съди Илчовски.

Междувременно се появиха голям брой апели Илчовски да получи отбрана като очевидец от прокуратурата.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР