ГЕРБ разчиташе основно на Демократична България, за да бъде съставено

...
ГЕРБ разчиташе основно на Демократична България, за да бъде съставено
Коментари Харесай

ГЕРБ: Разчитахме за правителство на Демократична България

ГЕРБ разчиташе главно на " Демократична България ", с цел да бъде формирано държавно управление. Това съобщи шефът на парламентарната натрупа на ГЕРБ Десислава Атанасова. Всички парламентарни групи произнасят заявления във връзка последния ден на този парламент,

" Липсваше задоволително политическа храброст, с цел да се поеме отговорността за ръководството. Със своите 67 депутати ГЕРБ беше гтова да поеме тази политическа отоворност, която неведнъж надхвърляше мандата, даден ни от българските гласоподаватели.

Поемахме риск. Подадохме ръка на нашите съществени полтически съперници, предложихме кабинет без присъединяване на партийни фигури. Редовно проевройеско държавно управление. Благодарим за проявената храброст от страна на тези парламентарни групи, които бяха подготвени да дадат късмет.

Не е загадка, че разчитахме на поддръжка най-много от страна на " Демократина България ". Те имаха доста явен избор - да работят дружно с ГЕРБ и да изпълнят част от от програмните си планове или да дадат още един мандат на служебно държавно управление.

Кризата не може да се реши без ГЕРБ ",

Това сподели Атанасова.

Очаквайте детайлности!
Още по темата
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР