ГЕРБ подкрепи кандидатурата за кмет на Благоевград на независимия Андон

...
ГЕРБ подкрепи кандидатурата за кмет на Благоевград на независимия Андон
Коментари Харесай

ГЕРБ застава зад Антон Тодоров в битката за кметския пост на Благоевград

ГЕРБ поддържа кандидатурата за кмет на Благоевград на самостоятелния Андон Тодоров, повдигнат от Инициативен комитет с необятна поддръжка, в който вземат участие видни общественици и интелектуалци, академични преподаватели, Вътрешна македонска революционна организация, Партия на Зелените, Съюз на офицерите и сержантите от запаса.

Това оповестиха от пресцентъра на ГЕРБ.

Кандидатурата на Андон Тодоров, който бе ръководител на Общинския съвет, бе показана на благоевградчани в зала „ 22 септември”. В срещата участваха зам.-председателят на ГЕРБ Томислав Тончев, членoвете на ИК проф. Костадин Ангелов и Деница Сачева, Младен Маринов, регионалният координатор на ГЕРБ и евродепутат Андрей Новаков.

„ За мен Благоевград не е просто града, в който съм се родил и пребивавам, а е житейска задача и ми беше тежко 2 години да виждам по какъв начин най-хубавият град в страната пропилява капацитета си. Единственото решение пред мен е да приема предлагането на Инициативния комитет, който ме издига за претендент за кмет на общината. На тази крачка се взех решение откакто получих поддръжка от най-голямата политически партия в България. ГЕРБ, която завоюва последните парламентарни избори, както и последните 13 избора в България”, обърна се към жителите на Благоевград претендентът за кмет Адон

Тодоров.

„ В хода на най-тежката зараза, когато Благоевград се задъхваше, постоянно се чувах с Андон Тодоров, той се бореше за всеки един жител на Благоевград, искаше помощ за Благоевград. Ето подобен човек би трябвало да ръководи този град”, съобщи проф. Ангелов.

Зам.-председателят на ГЕРБ Томислав Дончев акцентира, че Благоевград заслужава повече и би трябвало да се управлява от човек с хрумвания и капацитет. " Убеден съм, че най-хубавото предстои”, съобщи Томислав Дончев.

„ 2019 година ГЕРБ-Благпевград получи тежък удар, само че след последните парламентарни избори се върнахме отпред и мислим да останем там”, бе безапелационен регионалният координатор на ГЕРБ Андрей Новаков.

Младен Маринов изясни, че е обвързван с Благоевград и градът би трябвало да бъде ръководен от човек с опит, мощен дух, с цел да се преодолее изоставането в развиването през последните 2 години.

Бившият обществен министър Деница Сачева също съобщи своята поддръжка за самостоятелния претендент за кмет на Благоевград Андон Тодоров. " Вярвам, че той ще работи с огромно сърце в помощ на хората и за развиването на този град”, акцентира Сачева.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР