ГЕРБ излезе с официална позиция по повод агресията в района

...
ГЕРБ излезе с официална позиция по повод агресията в района
Коментари Харесай

ГЕРБ се разграничи от провокаторите край София Тех Парк. Нарече ги платени

ГЕРБ излезе с публична позиция във връзка експанзията в региона на София Тех Парк. От ръководещата партия се разграничиха от провокаторите, като ги нарекоха платени. Не е ясно обаче от къде ГЕРБ разполага с сходна информация.
Ето и цялата позиция:

Политическа партия ГЕРБ изрично се разграничава от дейностите на група провокатори, които провокираха конфликти на Националната конференция на партията, която се организира през днешния ден, 5 август 2020 година Членовете и симпатизантите на ГЕРБ от самото начало демонстрираха мирните си планове и не предизвикаха експанзия. За страдание, платени провокатори пробиха защитата на форума и влязоха в пререкания както с членовете на ГЕРБ, по този начин и с протестиращите жители.

Бяха нападнати протестиращи, членове на ГЕРБ и публицисти.

Настояваме проверяващите органи да разкрият всички обстоятелства и условия към днешните конфликти и отговорните да понесат отговорност.

Политическа партия ГЕРБ не е наемала спомагателна защита за форума. Охраната бе обезпечена от " София Тех Парк ".

ФрогНюз напомня, че по-рано през днешния ден, по време на националната конференция на ГЕРБ породи напрежение сред протестиращите жители и подръжници на ръководещите. Пострадаха и публицисти от " Свободна Европа ".
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР