ГЕРБ има експертизата за кабинет, само малоумен може да каже

...
ГЕРБ има експертизата за кабинет, само малоумен може да каже
Коментари Харесай

Прогнозата на Андрей Райчев: 60/40

ГЕРБ има експертизата за кабинет, единствено безумен може да каже нещо против имена като Георги Ганев или Даниел Митов. Те имат публично утвърждение, както и на интернационалната общественост. Това съобщи политологът Георги Харизанов в студиото на Нова телевизия. Според него би трябвало да се смъкна напрежението, да се понижи омразата сред хората, с цел да стартира разумен диалог.

Социологът Андрей Райчев обаче съобщи, че това мъчно ще се случи. Според него е ясно, че ГЕРБ има експертност, само че за жалост изборните резултатите възпроизвеждат обстановката от август предходната година - че хората желаят смяна.

Какво ще донесат новите избори – ГЕРБ може да порасне, само че може и не, Българска социалистическа партия – сигурно – не, Слави Трифонов, не е несъмнено, Манолова и градската десница – надали, сподели Райчев.

Той съобщи още, че Радев и Борисов по този начин са се фиксирали между тях, че това пречи на страната, а те престават да мислят рационално.

Прогнозата на Андрей Райчев продължава да е без смяна от четвъртък - 60 на 40 % за осъществяване на нови избори против кабинет в този парламент.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР