ГЕРБ и ВМРО извършиха атентат върху демокрацията в София. Вчера

...
ГЕРБ и ВМРО извършиха атентат върху демокрацията в София. Вчера
Коментари Харесай

Борис Бонев: ГЕРБ и ВМРО извършиха атентат върху демокрацията в София

" ГЕРБ и Вътрешна македонска революционна организация направиха атентат върху демокрацията в София. Вчера /б.р. 10 юни/ те, от позицията на ръководещи, гласоподаваха против правото на съветници от Демократична България да заемат полагащи им се места в комисии на Столичния общински съвет. Равноправният достъп до комисиите на всички общински съветници, без значение дали са от ръководещите или от опозицията, е обезпечен от закона и пиедестал на демокрацията! Двойният стандарт изпитавам и върху себе си, защото единствен, към този момент над година, нямам достъп до Председателския съвет на СОС ".

Това написа в профила си във Facebook общинският консултант от " Спаси София " Борис Бонев.

" Важно е да запомним, че:

ГЕРБ отвлякоха и приватизираха общинския съвет.

ГЕРБ погазиха закона и квотните правила на груповите органи.

ГЕРБ лишават от права общински съветници, които са определени от и съставляват жителите.

ГЕРБ изпразниха част от комисиите от съветници на опозицията и в този момент имат още по-голямо болшинство.

ГЕРБ се държат като обезумяло стадо без капка разсъдък и работят намерено против ползите на София.

Безобразията, корупцията и закононарушенията, които всекидневно се осветляват на държавно равнище, са още по-фрапиращи в София, където зад фасадата с име Фандъкова, над 10 години ръководи мафията. От ГЕРБ и Вътрешна македонска революционна организация знаят това и прибягват до груба мощ и тъпчене на закони, единствено и единствено да замълчат опозицията. Няма да съумеят, подсигурявам ви!

Скъпи другари, идват избори. Изключително значимо е всички да гласуваме и ГЕРБ дефинитивно да изгубят София. Време е софиянци да им зашлевим тежък пестник за всички пакости, обири и наглости, които те направиха в нашия град. Рухването на ГЕРБ от власт и в София ще отпуши редица естествени процеси, ще спре кражбите и ще ни даде късмет да стартираме да построяваме срутените и да освободим заграбените системи, с цел да може да заживеем в естествен град.

Който милее за София не може да си разреши да остане безразличен на тези избори! ", написа Бонев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР