ГЕРБ и управляващото мнозинство си направиха ритуално самоубийство от страх,

...
ГЕРБ и управляващото мнозинство си направиха ритуално самоубийство от страх,
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: ГЕРБ се самоубиха от страх

ГЕРБ и ръководещото болшинство си направиха ритуално самоубийство от боязън, съобщи на брифинг след проваленото съвещание на Народното събрание водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.
Извънредното съвещание на Народното събрание пропадна поради липса на кворум. В зала се записаха единствено 78 депутати от Българска социалистическа партия, от Движение за права и свободи и един от ГЕРБ.

Народът видя образно по какъв начин се разрушава държавност и по какъв начин се крадат неговите пари, разяснява Корнелия Нинова.

Бойко Борисов сподели по какъв начин се погазва върховенството на закона, за следващ път, съобщи още Нинова.

И ние, и протестиращите желаеме бистрота и битка с корупцията. Днес имаме следващото доказателство за тирания в страната, сподели още водачът на социалистите.

" За един месец министър председателят Борисов или раздаде, или даде обещание в бъдеще време нестабилно, над 2 милиарда лв., без проект, без аршин, без оценка на кого ще оказват помощ тези пари, по какъв начин ще стабилизират стопанската система, по какъв начин ще стигнат до хората, до които имат най-голяма потребност.

Държавата е парализирана и единственият излаз е оставка на кабинета на Бойко Борисов, разформироване на кабинета и избори ", сподели още Нинова.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР