ГЕРБ-Банско призовава Георги Икономов незабавно да подаде оставка като общински

...
ГЕРБ-Банско призовава Георги Икономов незабавно да подаде оставка като общински
Коментари Харесай

ГЕРБ призова Георги Икономов да си подаде оставката като общински съветник в Банско

ГЕРБ-Банско приканва Георги Икономов неотложно да подаде оставка като общински консултант.
Ето какво показват от локалната конструкция:
" След подаденото от самия него заявление за овакантяване на партията, господин Икономов би трябвало да извърви до дъно пътя на достойнството и да се отдръпна и като общински консултант в локалния парламент. С цялото ни почитание към него, бихме желали да му напомним, че той сега е общински консултант единствено и само тъй като бе лидер на партийната листа на ГЕРБ на последните локални избори, а не поради преференциален избор за него като персона.
 Как Българска академия на науките (не) позволи разногласието за родното място на Неофит Рилски Как Българска академия на науките (не) позволи разногласието за родното място на Неофит Рилски
Декларация, с която остро осъждат „ опита за интелектуална кражба над родното място и над фамилното име на патриарха на българскит...
Като някогашен кмет на Банско, той е длъжен пред своите съграждани и гласоподаватели да поеме отговорност за смяната в своята партийна принадлежност. Всичко останало би могло да се пояснява като замяна на вота на жителите и отменяне на високия честен стандарт в политиката, който господин Икономов като дълготраен член на ГЕРБ е спазвал!
Разбира се, господин Икономов има право да се причислява към други планове и да заема позиции, разнообразни от тези на Политическа партия ГЕРБ, само че никога няма да допуснем демократичният избор на хората в Банско да бъде потиснат.
Още един път настояваме за незабавната оставка на Георги Икономов като общински консултант, с цел да бъде съхранен високият морал в политиката. Благодарим му за всеотдайната работа през годините за Банско и ГЕРБ и му пожелаваме триумф в новите му политически инициативи. "
Припомняме, че Георги Икономов загуби изборите за кмет през 2019 година още на първи тур от Иван Кадев. За Икономов гласоподаваха 39% от имащите право на глас, а за съперника му - 52%.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР