Герасим Георгиев – Геро със задоволство признава, че жена му

...
Герасим Георгиев – Геро със задоволство признава, че жена му
Коментари Харесай

Геро доволен: Жена ми не ревнува от Стефания Колева

Герасим Георгиев – Геро със удовлетворение признава, че жена му Цвета не ревнува от Стефания Колева, която е негова екранна брачна половинка в нов сериал.

„ Със Стефания имаме интимни подиуми, само че не са с алена точка. Нормално, въпреки всичко сме семейство. Чувствах се доста добре в нейната компания. Едно от най-хубавите неща, които ми се случиха в сериала е, че си партнирам с нея – прелестна актриса и жена.

Щастливец съм, че тъкмо тази хубавица ми се падна за моя брачна половинка. Жена ми Цвета приема всичко напълно обикновено. Ние сме отишли да вършим работа, а не да вършим нелепости. Тя е наясно с това и от дълго време е привикнала с тези работи “, съобщи Геро пред сп. Love Style.

Актьорът разкрива, че е имал конфликт с представители на органите на реда в действителния си живот. Спирали са го катаджии, когато е правил нарушавания. И той си е плащал санкцията.

„ Вече обаче съм от кротките водачи, виждам да съблюдавам разпоредбите на придвижване. Иначе постоянно са изявявали предпочитание да ги срещам с адреналинките. Казвам им нормално, че не ги возя в багажника и не живеят у нас “, споделя артистът.

Миналата година той хвърлил пъпа на щерка си Йохана в киностудиото „ Чинечита “ в Рим, до момента в който бил в Италия. Въпреки че се надява наследницата му да не тръгне по неговия път, тъй като специалността му не е от най-хубавите и леките в България.

„ Може обаче да стане режисьор. И един ден и мен да ме режисира, нищо не се знае “, добавя Геро.

tialoto
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР