Георги Ванков от Габрово спечели третото издание на кампанията на

...
Георги Ванков от Габрово спечели третото издание на кампанията на
Коментари Харесай

Младеж от Габрово стана „Най-добър млад шофьор на България“

Георги Ванков от Габрово завоюва третото издание на акцията на СБА „ Най-добър на България “.  Младежът, който ще получи чисто нов автомобил за 12 месеца, победи изрично останалите в оказването на първа помощ на потърпевш при тежко пътнотранспортно произшествие (ПТП). Той сподели забележителни познания и при тестване за събиране комплект здравна аптечка с най-бързо време.
Втори приключи Сашо Костадинов на 23 година от село Момина Клисура , който получи 2 000 лв. под формата на ваучери за гориво.
 Множество дрогирани и пияни водачи, хванати из улиците на пловдивска област Множество дрогирани и пияни водачи, хванати из улиците на пловдивска област
13 лица са арестувани от пловдивската полиция в хода на профилирана интервенция по линия за засилен надзор на водачи на моторни транспорт...
На трето място се класира Йордан Тодоров на 22 година от София и бе награден с електрически скутер.
Георги, Сашо и Йордан ще бъдат 3-мата представители на България в идното европейско съревнование за млади водачи в Полша. В българското съревнование тази година участниците трябваше да преминат през няколко тествания с шофиране, измежду които майсторско ръководство на моторно транспортно средство (МПС) и „ стресово “ трасе с непредвидени трудности. Накрая финалистите се изправиха в оспорвана борба за промяна на гума по групи.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР