Георги Валентинов цели 5 години беше на върха на щастието,

...
Георги Валентинов цели 5 години беше на върха на щастието,
Коментари Харесай

Рогоносецът Георги Валентинов от „Сървайвър“ е сломен! Златка го обрече да остане стар ерген

Георги Валентинов цели 5 години беше на върха на щастието, без въобще да подозира, че спи с „ дявола “. Истината за Златка Райкова излезе нескрито, когато му постави рога с Благой Георгиев.

Днес Жоро и Благо са част от „ Сървайвър “, където заровиха томахавката, защото и Джизъса се раздели със Златка със скандал. Бившият футболист обаче има дете от нея, както и още 3 деца от още 2 дами, до момента в който ММА боецът е самичък сам от години.

Вече на 30 година, Георги признава, че желае доста да направи семейство. Той е подготвен на тази стъпка още от 25-годишен, когато предложи брак на Златка в ефир. Тогава тя сякаш одобри, само че малко по-късно му изневери с Джизъса.

Оказва се, че някогашната плеймейтка като че ли е урочасала Георги, тъй като след нея той по този начин и не е съумял да направи сериозна връзка с някоя жена. През последните 5 години той е търсил идеалната жена, с която да се задоми, само че по този начин и не я намира.

За разлика от множеството днешни мъже, Валентинов е „ за “ брака и доста желае да се ожени. Той е традиционалист, желае да си откри жена, която да стои вкъщи, да гледа децата им и да си гледа къщата. Такива дами в днешно време обаче не съществуват.

Ето за какво спортистът е почнал да осъзнава, че в случай че не промени критериите си, може да остане остарял ерген. Той обаче е прекомерно религиозен, всеки ден чете Библията и не желае да се помирява с „ парцал “, какъвто беше Русата Златка.

След изневярата й Жоро си сменил напълно вижданията за дамите и към този момент не поглеждал евтини уличници като някогашната му. Искал непретенциозно и порядъчно момиче, което знае по какъв начин се гради семейство.

Инфо: Уикенд

Тагове: Георги Валентинов Златка Райкова Благо Джизъса
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР