Георги Петков не мисли за край на своята футболна кариера

...
Георги Петков не мисли за край на своята футболна кариера
Коментари Харесай

Георги Петков не мисли за край на кариерата |

Георги Петков не мисли за завършек на своята футболна кариера в Славия, макар сериозната травма, която получи преди няколко дни. Вратарят на " белите " пострада съществено при конфликт с Жорди Кайседо от ЦСКА в мач сред двата тима от Първа лига, игран предходната неделя.

" Исках да отговоря на всички позвънявания и известия и направих тази конференция. Благодаря на нашия лекар, който направи всичко допустимо в този момент да бъда измежду вас. Искам да изкажа благодарности и на господин (Венцеслав) Стефанов, който направи прелестна организация, както и всички лекари във ВМА. Едно огромно благодаря и на цялото управление, на футболистите, всички бяха компактно до мен в този тежък миг за мен. Най-тежко беше за всички тези хора и за жена ми, както и за моята щерка. Всичко е минало, не запомнил съм го и виждам напред. Остава да се възстановя и още веднъж да играя футбол, както и да се любувам на това, което обичам ", съобщи Петков пред медиите.

Той разкри, че се е бил по отношение на Жорди Кайседо.

" Писа ми. Отговорих му обикновено и човешки. Пожелах му триумф. Не съм гледал запис на случая, нямам и желание да го върша скоро. Не мога да укривам, че част от управлението на ЦСКА ми се обади. Благодаря им. Също и част от треньорите им. Това са Стоян Колев, Стойко Сакалиев, Христо Стоичков и Гриша Ганчев. Те ме потърсиха, за което им благодаря ", сподели още Георги Петков, който желае да се завърне още по-силен на терена.

" Не съм си помислял да се откажа. Снощи бяхме дружно с президента и доктора на тима. Дъщеря ми сподели, че желае още да ме гледа по малкия екран. Имам над 10 интервенции, които не са ме предиздвикали да се откажа. Тази травма ще ме стимулира още повече, ще ме видите още по-силен. Мога да обещая тъкмо това ", приключи някогашният национал Петков, който носеше защитна шина.

Възстановяването на вратаря ще продължи към две седмици, след което той още веднъж ще стартира тренировки.

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов също разяснява тематиката за Георги Петков.

" Първо са хората, грижата за хората и грижата за футболистите. Мога да кажа доста неща. Ако няма човек, който да свърши това, което направи Дениз Йълмаз, няма никакъв смисъл. Нека и седем коли за спешна помощ да има, това е доста хубаво. Второто нещо е безобразието, осъществено от този футболист. Не може да се съпостави с нищо мълчанието на вас, публицистите, на хората, които гледаха мача, на ръководителите в БФС, тъй като първо има засада, след това има удар с ръка в главата. Това е тежко нарушение, само че няма даже и забележка. Дузпа за Славия не се отсъжда. Съдията не знам по какъв начин не го изнасилиха управлението на ЦСКА, те какво ли не му вършиха ", съобщи президентът на Славия.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР