Георги Милчев-Годжи за първи път показа дъщеря си, която се

...
Георги Милчев-Годжи за първи път показа дъщеря си, която се
Коментари Харесай

Ето я тайната дъщеря на Годжи

Георги Милчев-Годжи за първи път сподели щерка си, която се роди през 2017 година. Малката Цвета, която носи името на майката на музиканта, е одрала кожата на фамозния си баща и в случай че не беше с дълга коса щеше да е цялостно негово копие, па въпреки и по-младо. 51-годишният баща сподели в интерент клип, на който дребната пее ария, отдадена на България, а всички, които я чуха са безапелационни, че тя има прелестен глас и извършва музиката доста правилно.



„ Малка сладка, красива, музикална Цвета! Наследила си всичко от тати, само че и от мама! Бъди здрава, обичана и с прелестно детство! Поздрави на фамилията, а на тати специфични, от неговата тогавашна учителка по музика във Враца от 5 до 7 клас”, разяснява някогашната педагожка на Милчев Юлия Игнатова. Цвета в действителност е третото дете на Годжи. Басистът на „ Ку-ку бенд” ревностно пази персоналния си живот и даже раждането й бе изненада за много хора. Малко се знае и за майката Надежда, която също настойчиво се крие от медиите. Годжи и Надежда сами се грижат за детето и не търсят помощ от никого.

"Минаха години " напомня, че Годжи има двама сина от някогашната си брачна половинка Даниела. Волен и Цветомил също не се интересували изключително от сестричката си и не симпатизирали на Надежда. Те считали, че 20 години по-младата избраница на баща им се интересувала единствено от парите му. Близки на басиста, които познават добре Надежда, обаче са на друго мнение. „ Надето доста обича Годжи, проличава си от километри. В нея няма завист и задни мисли, извънредно благо момиче “, описват другари на Милчев.

Припомняме, че Надежда Дончевa роди на 16 декември 2017 година, а две години по-късно хлапето бе кръстено в християнската религия в родната си Враца. Двете с майката, която има два магазина, живеят в регионалния град, а таткото употребява всяка свободна минута, с цел да е с тях. Годжи седи надалеч от политическите упоритости на шефа си Слави ТриФонов, сходно на сценариста Иво Сиромахов. Той продължава да свири по малкия екран на Слави, както и да взе участие с „ Ку-ку бенд” по нощни заведения. През април тази година се появи за първи път в ефира на Нова телевизия от десетилетия, с цел да партнира на Рафи Богосян в осъществяването на песента „ Жива рана”. Арменецът трябваше да имитира Слави Трифонов в предаването „ Като две капки вода”, а Годжи не можа да сдържи смеха си на сцената, като го видя облечен като шефа си.

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР