Георги Милчев-Годжи се оказа най-преданият син на света- почти всяка

...
Георги Милчев-Годжи се оказа най-преданият син на света- почти всяка
Коментари Харесай

Грижовният Годжи пътува 260 км всяка нощ до Криводол

Георги Милчев-Годжи се оказа най-преданият наследник на света- съвсем всяка нощ- след записа на „ Шоуто на Слави ”, поема към Криводол, където живее майка му Цеца.
Съседите са във екстаз от синовната грижовност на известния басист, който бие над 260 километра в двете направления, с цел да е близо до майка си Цветана Тодорова, дългодишен началник на Социално подкрепяне.

Като локалната звезда и „ Почетен жител на Криводол ” Георги Милчев не отхвърля фотоси на родственици и познати в непринудена конюнктура край бащината къща. Хубавата Ани Иванова, която работи в магазин във Враца, направи възторг във Facebook, качвайки своя фотография с музиканта, направена преди ден в Криводол.

Младата жена постоянно отскача до градчето, където живее баба й, само че насладата й е голяма, че за първи път съумява да се увековечи на кадро с известния музикант. Под фотографията, където двамата са прегърнати, е написала: „ С комшията!!! ”.

„ Еее, кой е този до теб? ”, не липсват и зевзешки мнения под фотографията, която събра рекордните 216 лайка единствено за 2 часа.

Годжи зачести визитите при майка си, откогато татко му Милчо умря в края на 2012г. Загубвайки баща си, той си дава сметка, че всичко в своя живот дължи на родителите си, и по тази причина отделя повече време на мама.

Милчев счита, че родителите заслужават да усещат благодарността на децата си във всеки миг. Майката на Годжи е от Враца, само че се задомява в Криводол, който става неин втори дом.

Годжи пък признава, че усеща горест, когато е там, гледайки отрудените хора, които едвам свързват двата края, само че и щастлив… близо до корените. Инфо: epicenter

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР