Георги Любенов изчезна от екрана на БНТ. От днес неговото

...
Георги Любенов изчезна от екрана на БНТ. От днес неговото
Коментари Харесай

Мира Добрева седна в стола на Георги Любенов

Георги Любенов изчезна от екрана на Българска национална телевизия. От през днешния ден неговото място зае колежката му Мира Добрева. Тя ще води „ Денят стартира в събота “ и „ Денят стартира в неделя “ през днешния ден и на следващия ден (6 и 7 август).

Водещата не пропусна по този мотив да направи едно от присъщите си тиради:

„ Когато си подготвен на безкрайна работна седмица. Когато си влюбен в работата, а не в упованието на премията, когато си подготвен да чуеш всяко клеветничество и да понесеш всяко отрицание, когато си подготвен да учиш още и още. Когато почиташ учителите си като свои родители… тогава знаеш – без компликация няма триумф “, споделя Мира Добрева.

Изненадите обаче не свършват дотук. Добрева няма да остане непрекъсната водеща на предаването, а всеки уикенд през август феновете на публичната телевизия ще посрещат на екрана друг водещ, оповестяват от Българска национална телевизия.

Предполага се, че отсъствието на Георги Любенов е единствено краткотрайно, до момента в който изтече отпускарския месец. От малкия екран обаче не показват точна дата за неговото завръщане.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР