Георги Колев от Земеделски съюз Александър Стамболийски ще се яви

...
Георги Колев от Земеделски съюз Александър Стамболийски ще се яви
Коментари Харесай

Кандидат-кметът Георги Колев: Марица и Родопи да се...

Георги Колев от Земеделски съюз „ Александър Стамболийски ” ще се яви като претендент за кмет на идните избори. Кандидатурата му бе показана през вчерашния ден от ръководителя на партията Спас Панчев. Колев, който е трети мандат общински консултант, съобщи, че това е идната разумна стъпка в политическата му кариера.

„ Манджата в Пловдив е претопляна към този момент 12 години, масата, към която сядат претендентите, към този момент 12 години е една и съща. Лошото е, че ние сме част от менюто на тази маса. Време е да сменим и масата, и менюто, и сядащите към нея ”, сподели при оповестяването на кандидатурата си юрист Георги Колев. Той изброи шест значими точки, по които ще показа програмата си на 26 септември.

Първата е присъединението на общините „ Родопи ” и „ Марица ” към града. Така ще престанем да бъдем спални за работещите в близките общини, а приходите от огромните вложители ще са за града. „ Ние сме формирани от едно обитаемо място. Летище Пловдив в действителност не е пловдивско, то е в община Куклен. Прочутата индустриална зона на Пловдив в действителност не е пловдивска - тя е на община " Марица ". Това би трябвало да се промени ”, уверен е Георги Колев.

Втората точка натъртва на връщането на блясъка на града като туристическа дестинация. „ Пловдив от дълго време не е исторически град, Старият град вегетира. Трябва да се влага в марката „ Пловдив ”, сподели Георги Колев. Той ще заложи в програмата си всички сесии на Общински съвет и процедури в администрацията да са налични онлайн. Така всеки жител ще може да наблюдава по какъв начин се избира реализатор на социална поръчка.

Специална платформа ще тества система за миниреферендуми. В нея са вкарани 52 въпроса от значимо районно значение. Четвъртата точка в програмата на Георги Колев ще е урбанизацията на река Марица. Това, съгласно него, ще открие стотици работни места и ще промени образа на града.

На пето място е градският превоз още веднъж да стане общинско дружество. „ Ние обсъждаме разновидността да се появи Оперативна програма „ Градски превоз ”. Зависим напълно от аутсорсинг за тази услуга и не виждам пловдивчани да са удовлетворени за това ”, акцентира Колев.Така съгласно него ще се усъвършенства тази значима услуга за пловдивчани. Последната точка от програмата на Георги Колев е обвързвана с екологията и ръководството на отпадъците.

„ Европейска столица мина, " Фолксваген " ни подмина - какво става с Пловдив в идващите две години? Това е въпросът, на който желаеме да отговорим ”, сподели адв. Георги Колев.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР