Георги Колев от Земеделски съюз Александър Стамболийски ще се яви

...
Георги Колев от Земеделски съюз Александър Стамболийски ще се яви
Коментари Харесай

Георги Колев се кандидатира за кмет

Георги Колев от Земеделски съюз „ Александър Стамболийски ” ще се яви като претендент за кмет на Пловдив. Кандидатурата му бе показана от ръководителя на партията Спас Панчев.

Г-н Колев, който е трети мандат общински консултант, съобщи, че това е идната разумна стъпка в политическата му кариера.

Кандидат-кметът разгласи шест значими точки, по които ще показа програмата си на 27 септември.

Първата е присъединението на общините „ Родопи ” и „ Марица ” към Пловдив. Така ще престанем да бъдем спални за работещите в близките общини, а приходите от огромните вложители с предприятия там ще са за града, уточни той.

Втората точка натъртва на връщането на блясъка на града като туристическа дестинация.

Колев ще заложи в програмата си всички сесии на Общински съвет и процедури в администрацията да са налични онлайн. Така всеки жител ще може да наблюдава по какъв начин се избира реализатор на социална поръчка.

Специална платформа ще пусне система за мини референдуми. В нея са вкарани 52 въпроса от значимо районно значение. По този метод също ще се желае мнението на жителите.

Четвъртата точка в програмата на Георги Колев е урбанизацията на река Марица. Това, съгласно него, ще открие стотици работни места и ще промени образа на града.

Петата точка е градският превоз още веднъж да стане общинско дружество. Така ще се усъвършенства тази значима услуга за пловдивчани.

Последната точка от програмата на Георги Колев е обвързвана с екологията и ръководството на отпадъците.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР