Георги и Натали са създателите на първата в света многоезична

...
Георги и Натали са създателите на първата в света многоезична
Коментари Харесай

Българи създадоха уникална книга-игра


Георги и Натали са основателите на първата в света многоезична книга-игра
(снимка: Sealed Book Project)

Георги и Натали, младо семейство от Пловдив, което от години е отдадено на идеята „ Escape Тhe Room Game ”, показа своята нова игра EXITUS – първата в света многоезична книга-игра, хибрид сред трилър разказ, мобилна апликация и настолна игра, която е същинско 3D прекарване за сетивата и мозъка.

EXITUS е основана като независима игра, само че също по този начин е и епичният край на първата в света интерактивна многоезична трилогия. Предшествана е от две доста сполучливи приложения PRAELUDIUM и CODEX vol. 2 за Android и iOS мобилни устройства, прочетени и изиграни от към този момент над 19 000 играчи по целия свят, които разпространяват историята и културата на България, до момента в който провокират читателите да вземат решение загадки.

За разлика от своите прародители обаче, не е единствено мобилна апликация, а сплотява два свята – виртуалния и действителния в едно хармонично и допълващо се цяло, което се трансформира в предизвикателна игра, формирана от три съществени елементи:

Загадките в ЕXITUS са проектирани по метод, който разрешава да се вземат решение от един или повече души.

EXITUS сплотява виртуалния и действителния в едно хармонично и допълващо се цяло
(снимка: Sealed Book Project)

„ Ние в действителност мечтаем самоуверено, само че действителността е такава, че за основаване на толкоз огромен и многопластов план финансовите разноски са внушителни и ние се нуждаем от поддръжка в тази тенденция ”, споделят основателите на плана.

Предварителните поръчки на EXITUS стартират през днешния ден в 20:00 ч. в платформата, която служи за събиране на средства (pre-order) за новаторски планове. Кампанията ще продължи три седмици, а младото семейство се надява, че може да разчита на будните четящи българи, които са жадни за завършения, желаят да се забавляват по несравним метод и по едно и също време с това да обогатят знанията си.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР