Георги Фиков е 20-годишният шофьор, помлял с лъскавото си Порше

...
Георги Фиков е 20-годишният шофьор, помлял с лъскавото си Порше
Коментари Харесай

20-годишният Георги Фиков щял да убие цяла компания с поршето си

Георги Фиков е 20-годишният водач, помлял с лъскавото си " Порше " различен автомобил на пътя Ахтопол-Царево нощес, написа " Флагман ".
Прочетете още
Бащата на водача, чието " Рено " бе помляно от " Порше " на пътя Ахтопол – Царево, изля гнева си в обществените мрежи. Росен Иванов разгласява фотоси на провалите върху автомобила на сина си Ростислав и благодари на Господ, че няма потърпевши от жестокия конфликт, защото детето му е било на мястото в компанията на приятелите си.

По-рано от пресцентъра на ОДМВР-Бургас оповестиха, че към 20 часа нощес по пътя Ахтопол – Царево заради загуба на надзор независимо катастрофира " Порше 911 Турбо ", със софийска регистрация, ръководен от 20-годишния Георги Фиков. Лъскавото возило с гневна скорост напуща пътното платно вдясно и се удря в намиращия се на крайпътна отбивка лек автомобил " Рено Меган Сценик ", със софийска регистрация, който след удара, се прекатурва на дясната си страна. 20-годишният Георги Фиков е получил натъртвания и охлузни рани. Той е откаран в УМБАЛ – Бургас и е прегледан, след което е освободен за домашно лекуване. Тестван е за приложимост на алкохол и опиати, а пробите са негативни. Взета му е кръв за химичен разбор. Двете коли са смачкани до неразбираемост.

Скъпата кола, с която 20-годишният Георги провокирал мелето, е лизингова и е вписана на неговото име. Младият водач очевидно има афинитет към високите скорости и скъпите коли. През 2021 година той се похвалил с бляскав наследник Мерцедес - подарък за 19-ия му рожден ден, написа флагман. Тази година пък към този момент фучи из цяла България с Порше.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР