Георги Донков - бивш футболист и помощник-треньор на Левски -

...
Георги Донков - бивш футболист и помощник-треньор на Левски -
Коментари Харесай

Георги Донков: В Левски всичко свърши за една нощ

Георги Донков - някогашен футболист и помощник-треньор на Левски - разкри за какво не е поел националния отбор на България и какво е довело до раздялата му със " сините ".

„ Преди две седмици имах опция да поема националния тим на България. Кандидатите бяха доста. В последна сметка Българския футболен съюз избра различен. За страдание тогава от федерацията не ме поддържаха, само че това би трябвало да се одобри. В последна сметка бях доста близо “, съобщи Донков пред sport-kuriermannheim.de.

„ Преди това работих като асистент на Петър Хубчев в националния тим и Левски. Получихме доста добра оферта от „ сините “. Станах експерт в този клуб и играх в интервала 1987-1993 година. В България това е обичаен клуб. Имахме тригодишен контракт с Левски и в началото задачата ни беше да изградим стабилен тим, а във втората и третата година да се борим за купата.

Първите 6-7 месеца минаха добре, само че по-късно пристигна пандемията и блокирането. Собственикът на клуба имаше финансови проблеми и всичко свърши за една нощ. Тогава управлението имаше други цели, които бяха в несъгласие с нашите. След като нямаше смисъл към този момент да продължим, се разделихме. Вече съм отворен към всевъзможни предложения “, добави 50-годишният експерт, който живее със фамилията си в Манхайм.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР