Георги Дерменджиев е новият селекционер на затъналия в криза национален

...
Георги Дерменджиев е новият селекционер на затъналия в криза национален
Коментари Харесай

Георги Дерменджиев смени Балъков и обяви: Който го е страх от мечки, да не ходи в гората

Георги Дерменджиев е новият селекционер на затъналия в рецесия народен отбор на България. Новината разгласи публично отговорникът а гарнитурите на А тима - Йордан Лечков. 

Казвам го, дано се знае: Георги Дерменджиев е новият старши треньор на България. Всичко е конкретизирано, той към този момент е селекционер. Утре ще довършим нещата писмено. 

Самият ментор, прочут във футболните среди и като чичо Гошо арзясни обстановката:

" Доста бързо се случиха нещата. Говорих с Данчо Лечков и бързо се разбрахме. Аз като българин постоянно съм подкрепял националния тим, каквито и резултати да сме реализирали. Така би трябвало всички да вършим.

Да не се съсродоточаваме единствено върху отрицателното, а да гледаме и позитивните неща. България не е единственият тим, който губи мачове. Важното е да работим крепко и да даваме всичко от себе си, с цел да може да покачваме равнището. Независимо от резултатите напоследък, виждам някаква искрица. Вярвам, че имаме късмет да се класираме на огромен конгрес. Това ни е задачата. Наясно съм с моментната обстановка. Няма да бъде по никакъв начин елементарно, само че ще се борим. Който го е боязън от мечки, не би трябвало да върви в гората ", съобщи Дерменджиев. И добави:

" Още не съм взел решение за хората, които ще влязат в моя щаб. Все отново става дума за националния тим и би трябвало деликатно да ги подбера. Когато става дума за България, няма място за опити. Всеки треньор има свое виждане, само че е ясно, че когато говорим за значими мачове и печелене на точки, би трябвало да залагаме на най-хубавото ", сподели още опитният експерт.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР