Геният на Българска Федерация по Волейбол за пореден път блесна

...
Геният на Българска Федерация по Волейбол за пореден път блесна
Коментари Харесай

Гениалната инженерна мисъл, която ще спаси българския волейбол!

" Геният " на Българска Федерация по Волейбол за следващ път блесна с концепция. " Обичаният от всички " инженер Данчо Лазаров, както и тежката му дясна ръка, само че към момента не „ инженер “, Любо Ганев се появиха с концепцията за националния тим на България да играе Робертланди Симон – едно от чудесата на модерния волейбол.
За по-незапознатите Симон е волейболистът, който всеки треньор би желал да има в състава си. Централен блокировач, който във въздуха е същински стопанин, на полето - изявен водач и с лекост може да изведе всеки един тим до мечтаната победа.
Волейболист с височина 208 см, който в офанзива се извисява на невероятните 390 см, може да се похвали с всевъзможни оценки – международен първенец с Куба до 21 години, бронзов медалист от Световната лига през 2005 година, 3-кратен първенец на родината си, притежател на Купата на Италия с Пиаченца, първенец на Южна Корея, Бразилия, 3 самостоятелни награди за най-хубав нападател, 8 за „ Блокировач №1 “ в разнообразни шампионати и ред други оценки, които единствено потвърждават класата на кубинския централен блокировач. И всичко това, за наш голям шанс, се случва навръх представителния отбор на „ лъвовете “. Страхотно!

View this post on Instagram
Más una
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР