GENESIS разпространи първите изображения на новата версия на модела си G80-

...
GENESIS разпространи първите изображения на
новата версия на модела си G80-
Коментари Харесай

GENESIS показа G80 Sport със задни завиващи колела

GENESIS популяризира първите изображения на новата версия на модела си G80- G80 Sport, която ще бъде стартирана на пазара през третото тримесечие на тази година.

Новата купе версия в фамилията на модела G80, което дебютира с неповторим за автомобила екстериорен цвят Cavendish Red, се отличава от останалите оферти в линията със характерно осъществяване на предната си решетка, която е изпълнена в черен хром, както и специално разработена предна ризница. Ексклузивни за колата са също по този начин 20-цоловите й джанти G-Matrix, както и опцията за избор между две цветови решения за спирачните апарати.

Интериорът на G80 Sport е изпълнен с спортен волан с три спици, допълнителни декоративни- алуминиеви и карбонови, елементи по предното табло, какот и възможност за поръчка на специални спортни седалки.

Интересна специфичност при GENESIS G80 Sport е решението на развойния екип да оборудва автомобила и със система за завиване на задните колела RWS, което гарантира по-добра маневреност при ниски скорости и по-добра непоклатимост при придвижване с високи.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР