Genesis анонсира нови подробности за изцяло новото си и първо по

...
Genesis анонсира нови подробности за изцяло
новото си и първо по
Коментари Харесай

Електрическият Genesis GV60 с автономност от до 451 километра

Genesis анонсира нови детайлности за изцяло новото си и първо по рода си за марката изцяло електрическо пазарно предложение GV60.

Електромобилът ще се предлага в три основни версии, като всеки един от тях ще бъде оборудван с батериен модул с капацитет от 77.4 kWh. С най-хубави параметри по отношение на свободния пробег е Standart модификацията със задно задвижване като тук автономността, която показват от марката може да доближи до 451 километра. Тази трансформация ще се предлага и във версия с четири задвижващи колела, като тук пробегът е до 400 километра.

Топ-версията на Genesis GV60 разполага с два електромотора с мощ от по 218 конски сили и общ въртящ миг от 605 Нм. Свободният пробег тук е 368 километра.

GV60 разполага и със специфичен Boost Mode режим, който усъвършенства пътното показване за 10 секунди. В този режим, електрическият автомобил е в състояние да се форсира от 0 до 100 км/ч за само 4 секунди.

ще бъде първото пазарно предложение на марката, което използва специфична платформа за електромобили, а по повод на екстериорния дизайн, от марката споделят, че той е усъвършенстван в аеродинамимно отношение, включително и чрез замяната на класическите външни огледала с камери.

Електромобилът показва и част от стилистичните решения, които можем да очакваме от всички бъдещи пазарни предложения на компанията.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР