Генералният секретар на БФ Таекуондо Александър Минев говори за целите

...
Генералният секретар на БФ Таекуондо Александър Минев говори за целите
Коментари Харесай

Александър Минев: Имаме предпоставки за медали от Олимпиадата

Генералният секретар на БФ Таекуондо Александър Минев приказва за задачите пред българските състезатели. Той съобщи, че имаме положителни предпоставки освен за класиране на Олимпиадата в Париж през 2024-а година, само че и за орден от игрите.

" В последно време таекуондото у нас демонстрира голям растеж, само че след европейското в Талин бяха изтощени малко състезателите. Няма по какъв начин да се вършат огромни неща на всеки шампионат. В Талин единствено да напомня за първи път в историята Калина Бояджиева стана шампионка при дамите и девойките. Тя е една от огромните очаквания за класиране на Олимпиадата следващата година в Париж ", показа Минев.

" Сега предстоят няколко значими надпревари, само че ние сме се концентрирали дълготрайно върху класиране за Олимпиадата следващата година. Ние имаме за цел няколко индивида да пратим в Париж. Първо да класираме състезатели, ще бъде за първи път в историята и на второ място - орден. Калина съумя да победи няколко олимпийски шампионки и то с разлика. Имаме предпоставки освен за класиране, само че и медали ", добави той.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg