Генералният секретар на Българска федерация по тенис Катерина Генова връчи

...
Генералният секретар на Българска федерация по тенис Катерина Генова връчи
Коментари Харесай

БФТенис връчи благодарствен плакет на Младен Матеев, собственик и управител на Изида ООД

Генералният секретар на Българска федерация по тенис Катерина Генова връчи признателен плакет с самопризнание за приноса и оказаната поддръжка за развиване на тениса в България на Младен Матеев, притежател и шеф на „ Изида “ ООД.

Тенис клуб „ Изида “ град Добрич с поддръжката на „ Изида “ ООД в продължение на 11 години организират едни от най-престижните интернационалните шампионати за мъже и дами с наградни фондове под егидата на Международната тенис федерация (ITF). През 2008 година в град Добрич за първи път се организира интернационален шампионат с награден фонд 10 000 щатски $, през 2009 година се организират интернационален мъжки и женски шампионат с наградни фондове 10 000 щатски $, а от 2011 година започва мощният интернационален шампионат „ Изида къп “ за дами с награден фонд 25 000 щатски $.
От 17 до 23 септември на кортовете на тенис клуб Изида се организира седмото издание на Международния шампионат по тенис за дами „ Изида къп “, в който тази година вземат участие редица родни състезателки, измежду които Гергана Топалова, Петя Аршинкова, Ани Вангелова и Габриела Михайлова.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР