Генералният директор на Дженсен Хуанг направи изявление по отношение на

...
Генералният директор на Дженсен Хуанг направи изявление по отношение на
Коментари Харесай

Дженсен Хуанг: до 2022 година ARM ще стане част от Nvidia

Генералният шеф на Дженсен Хуанг направи изказване във връзка с договорката с ARM, против която се съперниците на неговата компания и провокира редица въпроси в регулаторните органи на другите страни.

През месец септември предходната година Nvidia, че закупува английски разработчик на чипове ARM за 40 милиарда щатски $ в границите на една от най-големите покупко-продажби в историята на полупроводниковата промишленост. Тогава Nvidia сподели, че има намерение да купи контролния пакет акции на ARM през идващите до 18 месеца. В ново изявление за медиите генералният шеф на компанията решително съобщи, че договорката ще бъде завършена и затворена през 2022 година . Той особено акцентира какъв брой значимо е ARM да бъде непокътната като отворена платформа и добави, че ще резервира сегашният модел на лицензиране.

„Твърдо съм уверен, че регулаторните органи ще проявят мъдрост и ще я одобрят договорката. Тя ще обезпечи редица забавни нововъведения, ще сътвори нови благоприятни условия за пазара и ще даде късмет на ARM да излезе на нови пазари, където не може да попадне независимо.

Както и в доста от нашите оповестени партньорства от сходен тип, и това служи за една съществена цел: въвеждането на технологиите за изкуствен интелект в ARM екосистемата, както и консолидираното на профилираната платформа за ускорени пресмятане на Nvidia в екосистемата на ARM. Именно това можем да създадем ние и групата IT компании, с които работим съвместно“ – Дженсен Хуанг.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР