Генералният директор на Българската национална телевизия Емил Кошлуков реагира остро

...
Генералният директор на Българската национална телевизия Емил Кошлуков реагира остро
Коментари Харесай

Кошлуков поиска нова дата за изборите заради финала на Европейското по футбол

Генералният шеф на Българската национална телевизия Емил Кошлуков реагира остро на препоръчаната от президента Румен Радев дата за осъществяване на предварителните парламентарни избори - 11 юли.
С пост във Фейсбук Кошлуков подсети че тъкмо тогава е финалът на Европейското състезание по футбол.
 Правителството отпусна на Българска национална телевизия още 20 млн. лева Правителството отпусна на Българска национална телевизия още 20 млн. лева
Със свое разпореждане държавното управление утвърди спомагателен трансфер в размер на 20 млн. лева по бюджета на Българската национална телевиз...
" Българска национална телевизия е закупила правата за излъчването му, против забележителна сума. Също по този начин имаме подписан контракт с УЕФА, който ни задължава да излъчваме избран брой срещи, край, полуфинали и така нататък На трето място имаме подписани търговски контракти за реклама, също на огромна стойност. И в случай че това дотук визира единствено нас, в Българска национална телевизия, то футболните ентусиасти в България са стотици хиляди, евентуално даже милион и повече българи ще желаят да гледат финала. Може би не е неприятна концепция да се дефинира друга неделя за изборите, било предната на 4-ти, било идната на 18-ти ", написа през днешния ден Кошлуков.
По думите му Българска национална телевизия ще се съобрази с всяко решение за датата на изборите, само че особено моли да се намерения и за причините на малкия екран, и на почитателите.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР