General Motors и Mitsubishi Motors с парените световни големи компании,

...
General Motors и Mitsubishi Motors с парените световни големи компании,
Коментари Харесай

General Motors и Mitsubishi Motors спират продажбите си в Русия заради инвазията в Украйна



General Motors и Mitsubishi Motors с парените международни огромни компании, които обмислят прекъсване на техния бизнес с Русия  поради нашествието в Украйна и наложените от Запада наказания по отношение на Москва.

Американският авто производител General Motors Company разгласи късно нощес, че за момента ще прекрати целия си експорт за Русия. Фирмата няма фабрики в Русия и продава там към 3000 транспортни средства годишно.

" Нашите мисли са с народа на Украйна в този миг. Загубата на живот е покруса и нашата съществена грижа е за сигурността на хората в района ", се споделя в публично изказване на компанията.

Решението на General Motors пристигна, откакто редица автомобилни компании, в това число Volvo и Volkswagen, стопираха доставките на коли на съветска територия.

Японският авто производител Mitsubishi Motors също може да спре продажбата на своите коли в Русия заради стопански наказания, наложени на Русия, заяви във вторник организация Jiji.

Япония се причисли към Съединените щати и други съдружници в налагането на спомагателни наказания против Русия, в това число заледяване на активи на водачите на страната и три финансови институции.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР