„Газпром“ разкрива мащабите от ликвидацията и консервацията на газотранспортни мощности,

...
„Газпром“ разкрива мащабите от ликвидацията и консервацията на газотранспортни мощности,
Коментари Харесай

„Газпром“ разкрива мащабите от ликвидацията на газотранспортни мощности поради намаляване на капацитета на „Турски поток“


„ Газпром “ разкрива мащабите от ликвидацията и консервацията на газотранспортни мощности, които са му станали ненужни поради двойното понижение на мощностите на газопровода „ Турски поток “ (от 63 милиарда до 31,5 милиарда куб м годишно).

Както се споделя в материали на концерна, на разпродажба подлежат 506 км от линейната част на „ Източен маршрут “ (Починки-Анапа) от „ Южен кулоар “ и газоизмервателната станция „ Моршанская “.Ликвидируеми са тръбите, положени в Красноярския край, Саратовския, Волгогоградски, Ростовска област. Ще бъдат непокътнати третата и четвъртата линия от компресорните станции „ Руска “, „ Казачия “, „ Кореновская “.

Според данните от 2016 година, „ Газпром “ във връзка със съществуващите неясноти във връзка с реализирането на плана „ Южен поток “ призна за амортизация във връзка с обекти от незавършеното строителство за сума от съвсем 46 милиарда рубли.

Информацията за размерите на очистване на издигнатите обекти се появи с помощта на това, че „ Газпром “ реши да организира намерено търсене на оферти за създаване на документи за ликвидацията и запазването (консервиране) на обекти от незавършеното строителство по Източен кулоар, осведоми Финмаркет ( също така постоянно компанията избира реализатор измежду един-единствен снабдител – с с доста малко откриване на данните).

Става въпрос за очистване на линейната част от идващите обекти от Източен кулоар, обвързван с плана за уголемение на системата за обезпечаване подаването на газ за газопровода „ Южен поток “.
Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР