Гастритът често един от бичовете в днешни дни. Той често

...
Гастритът често един от бичовете в днешни дни. Той често
Коментари Харесай

Хапвайте тези плодове срещу гастрит

Гастритът постоянно един от бичовете в днешни дни. Той постоянно е разследване от нередовно хранене и нездравословни привички, свързани с метода на живот.

Ако усетите, че имате признаци като повръщане, болки в гърба, отичане на корема или хронична отмалялост, би трябвало да отидете на доктор, с цел да ви даде професионални рекомендации и предпише подобаващото лекарство за лекуване на гастрита.

Съществуват няколко плодове, които ще оказват помощ за облекчение на болката в корема и ще благоприятстват при предварителната защита против гастрита. Ето кои са те:

Крушите

Благодарение на витамините В1, В2, В3, А и наличните фибри, те са едни от най-препоръчителните плодове в битката с гастрита. Освен това контролират нервната система и стомашно-чревния тракт.

Папая
Това е един от най-важните плодове с неговото наличие на витамини B1, B2, A и C. Той е богат на минерали като магнезий, желязо, сяра, калий, и е един от главните плодове, подпомагащи положителното храносмилане. Освен това е потребен за кожата, косата, костите, и положителното действие на имунната система.

Нарежете парче папая и го прибавете в блендер дружно с една чаша обезмаслено кисело мляко. Миксирайте за няколко минути и консумирайте една чаша от сместа след закуска, обяд и вечеря. Това е вашето натурално лекарство!

Банани

Бананите са един от плодовете с най-високи равнища на фибри. Те са с ниско наличие на мазнини и протеини, и са отличен източник на сила.

Освен това спомагат за ускорение на храносмилането, а имат и леко слабително деяние. Също по този начин са богати на цинк, който оказва помощ за подсилване на косата и се бори с косопада.

Ако страдате от гастрит, опитвайте да ядете по-често узрели банани, тъй като яденето на зелени банани може да бъде нездравословно за стомаха./ Zdrave.to
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР