Гастарбайтерите, който се прибраха от Нидерландия, с положителни тестове за

...
Гастарбайтерите, който се прибраха от Нидерландия, с положителни тестове за
Коментари Харесай

Гастарбайтерите от Нидерландия се прибрали до Брягово с автобус, не с такси

Гастарбайтерите, който се прибраха от Нидерландия, с позитивни проби за COVID-19 от там, са излъгали управляващите.
Първоначално, двете дами обяснили, че в петък след полет от Амстердам се прибрали с такси до село Брягово край Първомай. Днес обаче стана ясно, че в действителност те са се прибрали с рейс по линията София - Хасково.
" В Хасково има видеонаблюдение и ние съдействахме на министерството, с цел да може казусът да бъде позволен по-бързо. Това не е просто една неистина, а закононарушение. След като заплашват живота на фамилията си, на съселяните си и на всички жители, би трябвало да си понесат следствията ", сподели за Нова тв кметът на града Станислав Дечев.
В момента се търсят всички пасажери на рейса от РЗИ Хасково, с цел да бъдат изследвани за ковид.
В същото време в село Брягово е почнало всеобщо тестване на жителите, с цел да се ревизира има ли и други носители на болестта.
Продължава и тестването на пасажерите от полета от Амстердам в петък, 1 май, с който са се прибрали последните две дами.
Припомняме, че от Нидерландия общо четирима души досега са се прибрали с COVID-19. Една от дамите, която се прибра с такси до село Криво поле в Хасковско, към този момент е пациент на болничното заведение в регионалния град.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР