Гарет Саутгейт заяви, че пораженията на страната му от Германия

...
Гарет Саутгейт заяви, че пораженията на страната му от Германия
Коментари Харесай

Саутгейт: Днешното поколение не се вълнува от историята

Гарет Саутгейт съобщи, че провалите на страната му от Германия в предишното на огромни шампионати са без никакво значение за мача във вторик. Селекционерът на Англия е подготвен за здрав осминафинал на Евро 2020 и футболистите му ще излязат изцяло съсредоточени върху личното си показване.

Англия обаче няма победа над Германия в мач на елиминации на огромно състезание от митичния край на Световното през 1966-а година. След това те паднаха на Мондиал`90, на Евро`96 и на Световното в Южна Африка през 2010-а, като първите две провали са след дузпи на полуфинали.

" Няма потребност да организирам някакво разсекретяване на предишното. Повярвайте ми, днешното потомство не се вълнува от историята ", съобщи Саутгейт пред телевизия ITV Sport.
 Кай Хавертц: Имаме желанието да бием Англия още в постоянното време
Кай Хавертц: Имаме желанието да бием Англия още в постоянното време

" Не упражняваме особено дузпи "

" Разбира се, те гледат тези неща, и може би схващат, само че не се постанова да им обясняваме в допълнение и не са тематика на диалог. А значимото е, че този тим направи доста исторически представяния през последните няколко години, направи своя лична история, направи свои лични мемоари и ето по какъв начин би трябвало да гледат на тази игра ", добави още той.

Но пък Англия в никакъв случай не е печелила в постоянното време мач на Европейско състезание. Четирите им участия в елиминациите са завършвали с три провали след дузпи и едно против Испания отново с дузпи, на Уембли през 1996-а година.

" Това е опция да поправяме нещата в исторически проект. Националният ни тим има единствено едно класиране напред на Европейско състезание и в този момент имаме шанса да го създадем още веднъж след 1996-а ", съобщи още Саутгейт.

Победителят от мача Англия- Германия ще срещне на четвъртфинала някой всред Швеция или Украйна с цел да се търси класиране на полуфинал.
 Англия в никакъв случай не е печелила против Германия в директна елиминация на Европейско
Англия в никакъв случай не е печелила против Германия в директна елиминация на Европейско

" Трите лъва " се готвят за дузпи
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР