Гардове бдят над сигурността на бившата синоптичка Деси Банова. Любимата

...
Гардове бдят над сигурността на бившата синоптичка Деси Банова. Любимата
Коментари Харесай

Контролът се затегна! НСО варди Деси Банова

Гардове бдят над сигурността на някогашната синоптичка Деси Банова.
Любимата на президента Росен Плевнелиев е зорко охранявана от дебеловрати охранители от Националната работа по защита. По закон президентът употребява защита даже и след напускането си на „ Дондуков” 2, написа „ Уикенд “.
Колеги на бременната в петия месец Деси разкриха, че и тя самата намазва от привилегиите му. Всеки път, когато бъдещата госпожа Плевнелиева отскачала до Нова телевизия поради рубриката си „ Истории на успеха”, пред постройката паркирал джип с защита, която придружавала Банова до работа. Деси и Росен се возели на задната седалка в бронираната лимузина. Понякога виждали и самия президент да кара мощния всъдеход на 39-годишната русокоска. На излизане от малкия екран едрогабаритните охранители се движели компактно зад някогашния държавен глава. Самият Плевнелиев пък кавалерствал на Деси, като й отварял задната врата.
На 8 юни Нова телевизия излъчи последното предаване на „ Истории на успеха” и Деси излиза в лятна почивка, която съвпаднала с идния отпуск по майчинство. „ Не желая да се преуморявам”, споделя бъдещата майка.
Макар че ще става баща за четвърти път, Плевнелиев толкоз се вълнувал от появяването на бебето, все едно за първи път щял да има дете. Бившата синоптичка чака появяването на сина им в средата на септември, само че Плевнелиев занапред е в трескава подготовка за раждането му. Дори е показал предпочитание да участва на самото раждане, да снима появяването му и самичък да среже пъпната шнур на новородения си наследник. Заради напредналата й бременност се отказала от обилна женитба.
С 54-годишния жених Плевнелиев, който към този момент два пъти е казвал „ да” на други дами, щели да сложат автограф в гражданското преди бебето да се роди. После възнамерявали да се венчаят и пред Бог в някоя черква. Големите тържества с доста посетители Деси и бъдещият й брачен партньор възнамерявали за близкото бъдеще.
„ Ще прибавя семейството Плевнелиева с тиренце към моята. Аз съм последната от фамилия Банови. Жив е и дядо ми, който е на 91 години. Мисля, че е хубаво да приема и неговата, тъй че ще приема и двете”, споделя Банова.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР