Гардеробите са изключително функционални и удобни мебели, в които може

...
Гардеробите са изключително функционални и удобни мебели, в които може
Коментари Харесай

Аксесоари за гардероб, които ще направят живота ви по-лесен


Гардеробите са извънредно функционални и комфортни мебели, в които може да съхранявате облеклата си сгънати, предотвратявайки намачкването им, или пък движимости, които другояче биха били разпръснати на всички места из къщата. Освен това имате опция да изберете измежду стотици модели, размери, цветове и форми, правейки дрешниците подобаващи за всяка стая и всеки дизайн.

Въпреки че някои са съвършено оборудвани и нямат потребност от допълнения, други стоят някак незавършени. Ако притежавате дрешник от втория тип, може би мислите за способи по какъв начин може да подобрите функционалността му. Затова ще ви дадем и няколко хрумвания за аксесоари за дрешник, които ще създадат живота ви по-лесен.

LED осветяване

Доста постоянно дрешниците са ситуирани в ъглите на помещението и по стени, далечни от главния източник на светлина, било то прозорец или плафон в средата на тавана. Всички знаем какъв брой е неприятно да бързаш за работа или среща, а да би трябвало да изкараш съвсем всичко от дрешника заради неналичието на задоволително светлина, с цел да намериш това, което търсиш.

Бързо и комфортно решение е да добавите вградено LED осветяване в дрешника. Може да употребявате лунички или вградени лампи, а още по-лесно решение е да залепите LED ленти. Така ще осветите целия дрешник и ще създадете улеснение за себе си за моментите, в които най- доста се нуждаете от него.

Допълнителни лавици и отвесни разделители

Гардеробът ви дава нужното пространство за предпазване на всички неща, които не може да си позволите да седят разхвърляни из къщата. Но не всички модели разполагат с нужните разделения за вашите потребности.

Ако обичате да организирате пространството си оптимално, можете да вградите спомагателни лавици или отвесни раздели с подобаващи размери. Така ще създадете повече подразделения, с цел да подредите другите типове облекла по вид или сезонност, с цел да ги намирате бързо и елементарно.

Издърпващ се рафт за обувки

В случай че пространството в антрето или портмантото към този момент е заето и не можете да намерите място за всичките си обувки, може да ги оставите в някои от дрешниците в къщата. И въпреки всичко обувките са за външна приложимост и рядко ще можете да си позволите да ги почиствате при влизане у дома.

Затова може да обособите обособен рафт в дрешника, с цел да са отделени от всички останали облекла. А за какво не изберете точно издърпващ се рафт за обувки за оптимално улеснение? С едно издърпване ще може образно да видите всички чифтове, с които разполагате и бързо да изберете тези, които ще подхождат най-вече на тоалета ви.

Лост за закачалки

Лостът за закачалки е аксесоар, с който всеки дрешник би трябвало да разполага. Ако вашият дрешник няма вграден лост, може да закупите един настрана и елементарно да го монтирате. На него може да закачите закачалки с обичаните ви рокли или костюми, които да са постоянно подготвени за формален случай - гладки, без нито една дипла.

Изтегляща дъска за гладене

Докато гладенето на облекла може да е неприятна активност за доста хора, то това не трансформира обстоятелството, че с цел да бъдем изискани, би трябвало да поддържаме облеклата си изрядни. Често обаче дъската за гладене е движимост, за която мъчно се намира място в дома, и се слага зад по-високи мебели, с цел да остане скрита.

Изтеглящата дъска за гладене е комфортен аксексоар, който може елементарно да вградите и във вашия дрешник. Оставайки надалеч от очите на гостите ви, тя дава и бърз достъп до мястото за предпазване, в което желаете да поставите облеклата откакто ги изгладите.

Разделител за аксесоари

Разполагате ли с доста спомагателни аксесоари за тоалетите ви, за които просто не можете да намерите място? Когато ги оставите при останалите облекла в дрешника, ги намирате мъчно в целия безпорядък, а когато ги разпръснете по разнообразни шкафове, не си спомняте къде сте ги оставили?

Съществуват комфортни и предопределени особено за задачата гардеробни разделители за аксесоари, от които може да се възползвате. Те имат дребни подразделения, в които може да сортирате и организирате дребни аксесоари като бижута, вратовръзки, колани или очила.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР