Гардът Венцислав Петков е възстановен от контузията, която претърпя и

...
Гардът Венцислав Петков е възстановен от контузията, която претърпя и
Коментари Харесай

Гардът Венцислав Петков се завръща в игра за домакинството на ЦСКА срещу Черноморец

Гардът Венцислав Петков е възобновен от травмата, която претърпя и е подготвен за семейството на своя ЦСКА против бургаския Черноморец. Двата състава се изправят един против различен в мач от осмия кръг на Националната баскетболна лига за мъже (НБЛ).

" Всички " армейци " са на линия, в това число възобновеният капитан Венцислав Петков ", оповестиха от клуба.

" До момента " алените " имат триумфи над Шумен и първенеца Балкан, само че изгубиха минимално от Рилски Спортист, Левски и Берое в последните си три гостувания и в този момент са твърдо решени да се завърнат на победния път ", прибавят от лагера на ЦСКА.

В последния мач в Стара Загора центърът на " алените " Зейн Ноулс усъвършенства най-хубавото си персонално достижение за точки в един мач от НБЛ, като вкара 24. Топ реализаторът на тима Райли Оуенс мина границата от 100 точки в кариерата си в българското състезание. Оуенс записа още един връх - 6 тройки в един мач. Националът Андрей Иванов пък се регистрира с три достижения - достигането на 1300 точки, 1100 битки и 100 откраднати топки в НБЛ.

" Черноморец от своя страна към този момент трети сезон е измежду постоянните тимове у нас, като всяка година надгражда състава си. Отборът, воден от Васил Евтимов, играе бърз и атрактивен баскетбол и това ще способства за горещата атмосфера в залата довечера. Може да закупите билет онлайн от мрежата на Eventim ", написаха още от БК ЦСКА.

Гледай баскетбол на MAX с най-вълнуващите дуели от Евролига, Еврокупа и Национална баскетболна лига на България, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР