Гардът на Маями Хийт Тайлър Херо, избран миналата година за

...
Гардът на Маями Хийт Тайлър Херо, избран миналата година за
Коментари Харесай

Тайлър Херо подписа нов четиригодишен договор с Маями

Гардът на Маями Хийт Тайлър Херо, определен предходната година за Най-добър шести състезател в Националната баскетболна асоциация (НБА), парафира нов четиригодишен договор с отбора, оповестиха от пресслужбата на „ горещите “. Според медиите в Съединени американски щати, договорката е на стойност 30 млн. $ на сезон, като с бонусите от представяния тя може да доближи до 130 милиона $.

„ Тайлър е авторитетен поливалентен състезател и сме разчувствани, че подписа с нас за идващите пет години. Подобрението в играта му, откогато го взехме в Драфта, докара до този ден. Вярваме, че той ще продължи да става все по-добър и по-добър “, разяснява президентът на Хийт Пат Райли. 22-годишният американец бе селектиран с 13-и пик от Маями в Драфта на Лигата през 2019-а година.

Маями стигна до финалите на НБА в дебютния му сезон, губейки от Ел Ей Лейкърс в битката за купата през 2020, само че отпаднаха в първия кръг на плейофите през идната година и отстъпиха на Бостън Селтикс в седем мача в тазгодишните финали на Източната конференция. Херо се появи от пейката в 56 от 66-те си появи на паркета предишния сезон, с цел да завоюва премията за Най-добра запаса, имайки по 20.7 точки, 5.0 битки и 4.0 асистенции приблизително на мач за 32.6 минути на игрището. Той имаше по 16.7 точки, 4.7 битки и 3.2 асистенции на мач в трите си сезона в Лигата, подобрявайки междинните си индикатори при точките с всяка последваща акция.

OFFICIAL: The Miami HEAT have re-signed guard Tyler Herro to a contract extension.
All the details ➡️ //
— Miami HEAT (@MiamiHEAT)

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР