Ганайският полузащитник Мохамед Фатау изкара лятната подготовка със новака във

...
Ганайският полузащитник Мохамед Фатау изкара лятната подготовка със новака във
Коментари Харесай

Бивш играч на Спартак : Отнесоха се с неуважение към мен

Ганайският полузащитник Мохамед Фатау изкара лятната подготовка със новака във еfbet Лига Спартак Варна, след което подписа контракт, който разтрогна в края на есента на предходната година. Преминалият през Райо Валекано и Алмерия Фатау е играл против звезди от ранга на Роналдо, Бейл и Бензема, а през днешния ден пази цветовете на арменския Ван. Пред Sportal.bg ганаецът отговори за какво е напуснал варненския отбор и новите футболни провокации, пред които се изправя.
 Нов началник влезе в управата на Спартак (Варна) Нов началник влезе в управата на Спартак (Варна)
" Когато мениджърът ми ме предложи на отбора от Варна (Спартак), бях много вдъхновен. Не е загадка, че това бе един рестарт за мен след пандемията, която обърка проектите ми. Преди да избухне, през 2020 бях сключил контракт със първодивизионния шведски Лулеа, само че го разтрогнах поради международния локдаун. Знаете какъв брой комплицирано беше тогава. След това подписах с иракския Зако, само че и там нещата се объркаха отново поради пандемията. Така се озовах в Спартак. Учудващо се отнесоха с пренебрежение към мен. Бях квалифициран добре, само че треньорите решиха, че не съм функционално и физически добре, а аз упражнявах много старателно, с цел да вляза в най-хубава форма. Бих споделил,че бях квалифициран най-добре всред всички в полузащитата и считам, че можех да дам доста на клуба. Но да Ви кажа, доста бях отчаян от неправилната политика на клуба. Подписах контракт и трябваше да го разтрогна, макар желанието ми да остана и да си свърша работата. И други играчи разбрах след това, че са напуснали. Все отново оставих положителни другари като Янчо Андреев, Генади Луго, а Георги Бабалиев ми е противник и играе за най-популярния отбор на Армения - Арарат. 
 Спартак (Варна) обезпечава превоз за почитатели за дуела с Лудогорец Спартак (Варна) обезпечава превоз за почитатели за дуела с Лудогорец
" Иначе Армения е една нова дестинация за мен. Аз съм играл в Испания, Турция, Кувейт, Саудитска Арабия и Ирак. Към момента сме на пето място и желанието ни е да приключим колкото се може по напред в класирането - най-малко измежду първите пет. Смятам,че тимът през днешния ден е по-сплотен и играе по добре от предишния сезон. Ван е един непретенциозен тим, само че има другарска атмосфера и играчи, които работят настойчиво, с цел да се изкачим в таблицата. Ръководството се отнася с почитание към мен и към всеки състезател, нещо, което не съумях да открия в Спартак по време на престоя си. Все отново аз съм експерт и поисквам на отбора да излезе от тази неприятна обстановка, в която се намира сега ", изясни Фатау.

Пламен Трендафилов

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР