Gammix D20 има лъскава анодизирана метална повърхност и х-образен дизайн(снимка:

...
Gammix D20 има лъскава анодизирана метална повърхност и х-образен дизайн(снимка:
Коментари Харесай

XPG Gammix D20 DDR4 – нова памет за геймъри и ентусиасти


Gammix D20 има лъскава анодизирана железна повърхнина и х-образен дизайн
(снимка: XPG)

XPG разгласи нов модул памет Gammix D20 DDR4 със състезателен дизайн и работни честоти до 4133MHz, предопределен да удовлетвори нарасналите условия на геймъри, експерти и ентустиасти.

Gammix D20 се предлага с малко плашещ, черен или сив нагревател, който взискателните геймъри ще намерят за прелестен. Неговата лъскава анодизирана железна повърхнина и х-образен дизайн пораждат сходно на ризница качество, от което крещи мощ.

Потребителите, които търсят опция на по-бързите RGB модули, ще оценят Gammix D20. Той освен наподобява като сериозен геймърски DDR4, само че има и продуктивност на подобен, с честоти до 4133MHz. Потребителите могат също да изберат модели, които работят на 3200MHz и 3600MHz.

Gammix D20 е минал изцяло тестване с необятен набор дънни платки
(снимка: XPG)

За да обезпечи високо равнище на съгласуемост сред платформите, Gammix D20 е минал изцяло тестване с необятен набор дънни платки от разнообразни марки и  най-новите платформи AMD и Intel. Gammix D20 е изцяло съчетаем с Intel XMP 2.0 за безпроблемен овърклок без влизане в BIOS, когато е конфигуриран на компютри, които също поддържат XMP 2.0.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР