Гамата TUF Gaming се разширява със следните геймърски аксесоари: мишка

...
Гамата TUF Gaming се разширява със следните геймърски аксесоари: мишка
Коментари Харесай

ASUS пуска нова серия периферни устройства от гамата TUF Gaming

Гамата TUF Gaming се уголемява със следните геймърски аксесоари: мишка M5, клавиатура K5, слушалки H5 и компютърен корпус GT501
ASUS уголемява гамата TUF Gaming предопределена за модери, търсещи трайни и ефикасни артикули на налични цени. Мишката M5, клавиатурата K5, слушалките H5, компютърния корпус GT501 и работния плот FX10CP се причисляват към гамата периферни устройства и съставни елементи TUF Gaming, която цели да трансформира сглобяването на игрални системи за гейминг в преференциално и комфортно занятие.

Революцията в региона на гейминг компютрите кара от ден на ден консуматори да се причислят към все по-разнообразната и неконвенционална група от геймъри, които се интересуват от независимо сглобяване на личните си системи. Новата продуктова линия TUF Gaming има за цел да обезпечи надеждни съставни елементи, които могат да посрещнат желанията на геймърите и могат да останат конкурентоспособни в бъдеще.
Първоначално продуктовото семейство започва с дънни платки, само че в този момент се уголемява и в  областта на периферните устройства и разнообразни съставни елементи, които следват същия жанр и улесняват монтажа на една игрална система. Новите артикули от серията TUF Gaming са създадени най-вече от ASUS, само че включват голям брой съставни елементи от сътрудниците, които са част от TUF Gaming Alliance.
ASUS показа цялостната гама артикули TUF Gaming на щанда на събитието Computex 2018, което се организира в Тайпе, Тайван, сред 5 и 9 юни.


Мишката TUF Gaming M5
Мишките са периферни устройства, изключително податливи на физическо изхабяване и недостатъци, тъй че новата TUF Gaming M5 е с извънредно трайна и устойчива на интензивна приложимост багра. Суичовете Omron под левия и десния бутон на мишката са също „дълготрайни „, проектирани да устоят на 50 милиона кликвания, което значи, че ще имат една и съща реакция в продължение на години, даже и в случаите на MOBA гейминг, който изисква интензивни кликвания. Бутоните са проектирани да бъдат програмирани с разнообразни функционалности или варианти. Това може да се реализира с помощта на софтуера Armory II, който резервира настройките за до три потребителски профила непосредствено във вградената памет на мишката, тъй че те са налични от всяко устройство, което употребява мишката.

Оптичният датчик Pixart PAW3327 следи придвижването при разграничителни качества до 6200 DPI, което придава на TUF Gaming M5 по-финно допиране за геймърите и даже експертите в е-спорта. Технологията ASUS Aura Sync прибавя спомагателна персонализация и разрешава лесното синхронизиране на осветлението, с цел да съвпадне с други съставни елементи на системата.


Клавиатурата TUF Gaming K5 – водоустойчив а и резистентен а на изхабяване
Клавиатурите постоянно са обект на физическо изхабяване, в това число инцидентно заливане с разнообразни течности по време на интензивни игрални сесии. Но TUG Gaming K5 е водоустойчива и особено проектирана да устоя до 60 ml течност без проблеми.

Бутоните също са покрити с три пласта багра, която им разрешава да устоят дълго време на интензивността на ежедневната приложимост. Суичовете Mech-Brane под всеки бутон, употребяват мембрана, основана особено, с цел да имитира чувството за механична структура. Пет точковото фоново осветяване Aura Sync се простира върху повърхността на клавиатурата и предлага многообразие от цветове и резултати, които елементарно могат да бъдат синхронизирани с мишката M5.


Ненадминато прекарване с нов ите слушалки TUF Gaming H5
Слушалките TUF Gaming H5 са проектирани да бъдат устойчиви. Те са стилни и  обезпечават комфорт. Фиксиращата лента е направена от неръждаема стомана.  Тя прибавя спомагателна здравина и обезпечава великолепен външен тип. Лекият дизайн прави слушалките комфортни за носене по време на интензивна игра.

Всеки наушник разполага с вграден 50 мм високоговорител Essence, който усъвършенства звука по отношение на атмосферното налягане за по- положително качество на звука. От лявата страна на слушалките е ситуиран отделящ се съставен елемент с вграден микрофон, предопределен за по- лесна връзка с другите играчи. За още по-дълбоко прекарване, USB адаптерът предлага виртуален звуков резултат, който ще накара потребителя да се потопи напълно в действието.


Компютърен корпус TUF Gaming GT501
Корпусът GT501 събира компютърните съставените елементи на едно място. Металът е доминиращ в структурата. Пластмаса е употребена единствено за няколко детайла в предната част на корпуса. Защитен стъклен лист обезпечава предпазлив прозорец към вътрешните съставни елементи. Дръжките, обгърнати в памучен плат, вършат системата лесна за носене.

Винтовете, които задържат стъкления прозорец, могат да бъдат мощно затегнати. Затова към системата е добавено лого TUF Gaming, което може да се употребява и като отвертка. След като се обезпечи достъп до вътрешността.

Ефективното изстудяване е един от най-важните фактори, който оказва помощ за поддържането на най-хубавите резултати при гейминг. Затова GT501 е планиран с пространно място за вентилатори и радиатори. Корпусът фабрично включва три вентилатора PWM с огромен потенциал. Това го прави съвършен за дънни платки TUF Gaming, които са оборудвани с образован надзор на охлаждането. Осигурени са спомагателни монтажни пространства за три вентилатора в горната част и още три в предната част, като и двете са съвместими с двойни вентилационни радиатори до 280 мм и тройни вентилатори до 360 мм. Сменяемите филтри, сложени в долния, предния и горния панел, предотвратяват натрупването на прахуляк и други частици.
  Системата няма да бъде приключена без съставените елементи на TUF Gaming Alliance
TUF Gaming Alliance се състои от голям брой компютърни съставни елементи, създадени от сътрудници, които имат сходни тактики и сходни визии. Тези съставни елементи се концентрират върху поддържане на естетическия външен тип и образния жанр на детайлите, които съставляват компютърната система. Някои от продуктите към този момент са на пазара, други са в развой на планиране и основаване от водещите производители в промишлеността: Antec, Apacer, Ballistix, Cooler Master, Corsair, Deepcool, Enermax, G.Skill, GeIL, In Win, Scythe, Silver Stone, Team Team и XPG.

TUF Gaming Alliance дефинира нови стандарти за непоклатимост. Съвместимостта с DRAM дълго време беше една от проблематичните области. Модулите бяха  чувствителни към съмнения в честотата и напрежението. TUF Alliance се оправя с тези проблеми с по-строги проби за DRAM. Те оказват напън върху модулите върху които се прави овърклок с ниско напрежение, а паметта би трябвало да издържи 24 часа в Memtest в условия на температура 50 ° C.

Екологичните условия оказват въздействие върху силата, тъй че източниците също се изпитват в отопляеми пространства. Тези източници са сертифицирани за резистентност на високи температури. Излагат се и на 90% мокрота по време на процеса на тестване. Понастоящем TUF Alliance се стреми към нови способи освен да подсигурява непоклатимост, само че и да сътвори нов стандарт TUF Gaming Alliance.
ЦЕНИ И НАЛИЧНОСТИ
Новите периферни устройства TUF Gaming ще бъдат налични през третото тримесечие на 2018 година. За спомагателна информация, фотоси и спецификации на новите артикули, апелирам, посетете ASUS EdgeUp.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР