Гамата от графични карти, в изпълнение на хонконгската компания Zotac,

...
Гамата от графични карти, в изпълнение на хонконгската компания Zotac,
Коментари Харесай

Zotac официално представи графичната карта GeForce GTX 1080 Ti ArcticStorm Mini

Гамата от графични карти, в осъществяване на хонконгската компания Zotac, в обозримо бъдеще ще бъде попълнена от подготвяния модел GeForce GTX 1080 Ti ArcticStorm Mini, който се отличава с много компактните си размери. Устройството може да се похвали с авансово конфигуриран воден блок с цялостно покритие, който се характеризира с дължина единствено 212 мм, а формалният дебют ще се състои малко преди откриването на ревюто Computex 2018.



Отвеждането на топлината от графичния процесор Nvidia GP102 , GDDR5X памет чиповете и детайлите на захранващата подсистема, се обезпечава от full-cover водния блок, създаден особено за новата видео-карта. Покритието на охладителя е направено от никелирана медна сплав и е оборудвано с 0,3 мм микроканали отвътре. Корпусът е направен от транспарантен акрил и разполага с декоративна алуминиева пластина, както и с бяла LED-подсветка.

Блокът от всмукателни отвори (терминалът) е съчетаем с G1/4 фитингите, а в комплекта е включена двойка фитинги за гъвкави тръби с вътрешен диаметър 10 мм. От задната страна на видеокартата е ситуирана железна усилваща пластина.



Работната периодичност на графичния процесор е от 1506 до 1620 Mhz при динамичен овърклок, а 11 GВ VRAM GDDR5X действа на ефикасната периодичност от 11 Ghz. За извеждане на изображението може да се употребяват портовете HDMI, DisplayPort (x3) и DL-DVI. Допълнителният източник на зареждане се свързва посредством двата 8-пинови конектора PCI-E Power.



По рафтовете На магазините, графичната карта Zotac GeForce GTX 1080 Ti ArcticStorm Mini ще се появи напълно скоро, само че целесъобразната цена не е оповестена. Имайте поради, че по-големият модел Zotac GeForce GTX 1080 Ti ArcticStorm е наличен в европейските магазини на цената от €925.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР