Галопиращите цени на електроенергията и газта засегнаха даже и едрите

...
Галопиращите цени на електроенергията и газта засегнаха даже и едрите
Коментари Харесай

Бойко Рашков плати 5700 лева сметка за газ за палата си с 12 бани - МВР-шефът се жалва от рекордните разходи

Галопиращите цени на електрическата енергия и газта засегнаха дори и едрите представители на властта, а измежду най-потърпевшите е вътрешният министър Бойко Рашков. Преди дни МВР-шефът е бил неприятно сюрпризиран от декемврийската за имението му в полите на Витоша.

Семейство Рашкови са получили рекордна фактура от 5700 лева за отопление със синьо на къщата им до Американския лицей, която е със 700 кв застроена повърхност и двор от 2 декара. Палатът на Рашкови разполага с цели 12 бани.

Огромната обаче се е сторила скандална дори на Бойко Рашков, защото брачната половинка му Мария се е жалвала на съседите си от от " 190-а улица " от повишаването на синьото гориво, написа столичен таблоид. Заради внезапното повишаване на газта и нарастването на режийните разноски, Рашкови са взели решение да не отопляват басейна в имението си и да не употребяват сауната.

Палатът на Бойко Рашков е с размерите на прогимназия притегли любопитни погледи предходната пролет, когато от подадената му имотна декларация се разбра, че домът разполага с рекордните 12 бани и тоалетни. Имението разполага още с фитнес, сауна, басейн, блиндирано помещение със сейф за предпазване на оръжие и полезности, 2 гаража, 3 складови пространства. Стойността на този парцел съгласно оценката на брокери е над 4 милиона лв..

Освен него Рашкови имат още няколко жилището и гаражи в частен жилищен комплекс в Несебър, 2 къщи с общ двор над декар в пирдопското село Антон, както и жилища в софийските квартали Люлин, Младост и Красна поляна.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР