Галена определено се грижи за визията си, въпреки ангажиментите! Чаровницата на

...
Галена определено се грижи за визията си, въпреки ангажиментите!
Чаровницата на
Коментари Харесай

Галена се върна с гръм и трясък – по-свежа, красива и слаба от преди! Ето диетата, с която извая тяло!

Галена несъмнено се грижи за визията си, макар уговорките!

Чаровницата на поп фолка Галена още веднъж се завърна на сцената. Тя липсваше на почитателите си няколко месеца, през които роди и се грижи за сина си Александър.

Галена извая тяло палач с тази диета и то след второ раждане

И тя като множеството си колежки обаче не изтрая дълго да семейства вкъщи и хукна по участия.

А и по какъв начин да не го направи, откакто има цялостната поддръжка на половинката си Галин. Който я уреди не с една, а с цели две бавачки на бебока.

Галена се върна с гръм и тропот – по-свежа, красива и слаба от преди. Фенките й напряко луднаха и не стопират да задават въпроси какво знамение е направила със себе си, с цел да има сходно тяло и то след второто дете.

Истината е, че Галена се е подложила на спомагателна диета или филтриране на организма, каквото вършат единствено балерините или гимнастичките. То се състои от банкет на лимонена вода и без спомагателна храна.

Режимът на Галена е следният – един ден тя пие единствено вода с изцедени в нея лимони и не поставя нищо в устата си. На другия ден продължава с водата, само че към нея към този момент хапва плодове или свежи салати. Само един път дневно се разрешава малко риба.

На третия ден още веднъж минава на вода с лимони като един път „ захлебва “ и с някой плод. На четвъртия още веднъж прибавя салати с риба или малко пилешко. Така дните се редуват до седмия ден, в който диетата завършва.

Важно е да се знае обаче, че след нея човек доста би трябвало да внимава какво яде, с цел да не се получи гадния и ненавиждан на всички йо-йо резултат.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР